Готуємось до весни! Догляд за: фігурою, волоссям, обличчям та п’ятами – все, що необхідно для красивого зовнішнього вигляду навесні.

Незабаром весна, а це означає, що потрібно буде знімати верхній одяг і виглядати на всі сто відсотків! Навряд чи взимку все доглядали за собою постійно, мають на увазі походи до косметолога, салони краси. Але ще є час, щоб привести себе в порядок, прочитавши наші цікаві ідеї. Що потрібно зробити?

Готуємось до весни! Догляд за: фігурою, волоссям, обличчям та п'ятами – все, що необхідно для красивого зовнішнього вигляду навесні.

  1. Волосся

Навіть якщо взимку у вас був повноцінний догляд, перше весняне сонечко вкаже вам на недоліки, а саме – тьмяний колір волосся. Його обов’язково потрібно буде освіжити. Намагайтеся підбирати найбільш щадну фарбу, оскільки волосся не завжди буде захищене головним убором від першого сонця та холодних вітрів. Обновіть стрижку, прибравши всі посічені кінці.

А може, варто кардинально змінити стрижку та колір волосся? З такими змінами краще звернутися до професіонала, щоб не зіпсувати свій зовнішній вигляд.

Придбайте лінію косметики, що доглядає, і раз на тиждень робіть відновлюючі маски для волосся. Не заощаджуйте на шампунях і бальзамах, вибирайте професійну лінію.

  1. Тіло

Обіцянки схуднути за осінь і зиму канули влітку. Але скоро ваше тіло буде на увазі, і приховати його під шарами одягу не вийде. Тому поки що є час, необхідно брати себе в руки і наводити фігуру в порядок.

Не треба сідати на дієту і змотувати себе, знущаючись з організму. Чому б не почати правильно харчуватися, щоб схуднути і стати здоровою? Плюс до всього, у вас відпаде щорічні стогнання з приводу того, що скоро свята (весна тощо), а я знову не схудла!

Пийте залишки води, добре снідайте, їжте корисну їжу і робіть вправи – це все, що потрібно для хорошої фігури.

Готуємось до весни! Догляд за: фігурою, волоссям, обличчям та п'ятами – все, що необхідно для красивого зовнішнього вигляду навесні.

  1. Особа

Шкіра обличчя за холодні місяці теж неабияк постраждала. Якщо ви взимку не робили маски, зараз саме час зайнятися очищенням шкіри та підживленням її вітамінами. Бажано звернутися до косметолога, щоб зробити глибоке очищення та інші процедури. Але за бажання це все можна зробити і вдома, головне мати необхідні косметологічні засоби.

  1. Ноги

А точніше – п’яти, які мало дихали повітрям, доки були холоди. Займіться ними, щоб привести в нормальний вигляд шкіру, особливо якщо п’яти вже встигли потріскатися. Догляд за шкірою п’ят – найпростіший. Робіть кілька разів на тиждень теплі ванни з морською сіллю або перекисом, відлущуйте мертву шкіру за допомогою пемзи (не користуйтеся для цього бритвою!) і кілька разів на день змащуйте п’яти поживним кремом, ховаючи ступні в шкарпетки для більшого ефекту.

А як ви готуєтеся до весни?

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *