Чи можна носити підбори та залишатися здоровою?

Жінка на підборах стає вищою, стрункішою, привабливішою і… «болючішою». Але про це мало хто думає, але можна прочитати відвідавши блог здоров’я, адже краса понад усе. Чи можна носити підбори та залишатися здоровою?

Якщо ви маєте викривлення хребта, плоскостопість, зайву вагу або варикозне розширення вен, то уникайте каблуків більше 5 сантиметрів у висоту. Щоб красиво виглядати у взутті на підборах, обов’язково дотримуйтесь правильної постави. Перевірити її можна, притулившись до стіни і торкаючись її п’ятами, потилицею, сідницями та плечима.

Чи можна носити підбори та залишатися здоровою?

При ходьбі тримайте спину прямою, плечі розправленими, дивіться вище за лінію горизонту. Не варто розмахувати руками, це приверне до вас негативну увагу. Зверніть увагу на постановку стоп: шкарпетки повинні дивитися нарізно, першим на поверхню опускається каблук, а потім уже і вся стопа, ноги розпрямляються в колінах.

Щоб проводити довгий час на підборах, слід подбати про підтягнуті і сильні литкові м’язи. Можна відвідувати різні фітнес-центри або придбати домашній тренажер для занять степом. У крайньому випадку, підійде домашня гімнастика з розгинанням і згинанням ніг у гомілкостопі, а також поперемінне їхнє обертання.

Перед покупкою нового взуття на гарному каблучці слід ознайомитися з деякими правилами його вибору:

  1. Купувати бажано ввечері, тому що до кінця дня ноги трохи набрякають, і туфлі, куплені вранці, можуть виявитися вам малі до кінця робочого дня.
  2. Обов’язково встати і бути схожим під час примірки. Адже в сидячому положенні стопа коротша.
  3. При покупці сабо або взуття з відкритою п’ятою зверніть увагу, що спереду нога має бути максимально зафіксована, щоб уникнути травм.
  4. Якщо великий палець не дістає до кінця туфель, носити їх буде набагато комфортніше.
  5. Нога повинна почуватися комфортно і затишно, тому купуйте взуття відповідно до вашого розміру.
  6. У правильних моделях босоніжок п’ята залишається на місці, а не з’їжджає вниз.
  7. Щоб підібрати зручне взуття за наявності кісточки на нозі, підкладіть між великим та вказівним пальцями шматочок вати.

Чи можна носити підбори та залишатися здоровою?

Щоб красиво і впевнено виглядати на підборах і відчувати на собі погляди чоловіків, слід підтримувати фізичну форму. Вчитися правильної ході слід поступово, з кожним разом збільшуючи навантаження. Але, якщо ви хочете ще до краси зберегти здоров’я, то не носіть підбори вище 5 сантиметрів більше 2 годин на день. Використовуйте їх для урочистих випадків, а сидячи на робочому місці можна перевзутися і в зручні капці, під столом цього ніхто не помітить, а ваші ніжки відпочивають.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *