Як коментувати фотографії дівчат

Як коментувати фотографії дівчат

Коли хлопець подобається дівчині, і вона розуміє, що це гідний чоловік, то йому достатньо дати легкий натяк, і ця дівчина примчиться до нього з радістю в очах, що «Такий чоловік» звернув на неї увагу. У разі коментарів до фотографій дівчини ми діє аналогічно.

Твоє завдання залишити або нейтральний коментар, або коментар, що містить легкий стеб, яким ти даси зрозуміти дівчині, що вона тобі цікава, але ти не збираєшся бігати і прогинатися під неї. Тут https://dolce-cafe.com.ua/?p=491 можна переглянути список найкрасивіших коментарів до фото дівчат.

Ти впевнений і сильний чоловік, а значить, твоє діло показати себе, а далі дівчина сама тебе вибере. Адже довкола неї всі хлопці намагаються їй догодити, а ти цього не робиш. І це її зачіпає, вона звертає увагу саме на тебе.

Як коментувати фотографії дівчат

Приклади вдалих коментарів упевненого чоловіка:

  • Симпатична дівчина, можливо, зверну увагу трохи пізніше.
  • Непогано, але могло бути краще.
  • Була б трохи молодша, я б подумав про побачення.
  • Ого, шикарна дівчина біля шикарної машини. А вона твоя чи просто поряд встала?
  • У тебе сукня, як у моєї бабусі. Хоча чудовий смак.

Так, зараз ти скажеш, що ці коментарі місцями хамські та образливі, але ти помиляєшся. Насправді ці коментарі принижують красу та крутість дівчини до рівня, коли вона без пафосу почне з тобою нормально спілкуватися. А для вдалого знайомства це саме те, що тобі потрібно.

Однак такі тонкі коментарі ти навчишся писати не відразу, тому постарайся для початку написати дівчатам нейтральні коментарі, а лише потім підвищуй градус свого стеба та сарказму, тому що можна випадково перейти межу та образити дівчину. Але все приходить із досвідом, і це теж з ним прийде.

А потім за допомогою своїх підколів та стеба ти навчишся пробивати дорогу до дівчат там, де інші хлопці вже давно б здалися. Ні грошей, ні уваги, просто слова та правильний акцент. Це просто.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *